Slide 1
ŠTA JE TIFBU?

TIFBU je Festival “klasičnih i neklasičnih” pozorišnih formi koje se mogu izvesti na Maloj (kamernoj) sceni. TIFBU traje od novembra do februara naredne godine. TIFBU ide tempom od jedne predstave sedmično… otprilike… TIFBU se dešava u Bugojnu. TIFBU traje od 2010… manje-više… ali se od 2014. godine zove TIFBU… TIFBU ima i nagradu… Nagrada se zove TIFBU REFLEKTOR (dobije ga predstava sa najvišom prosječnom ocjenom po mišljenju publike). A to vam je jedan pozorišni reflektor sa pripadajućom sijalicom, klapnama i svim što pozorišni reflektor podrazumijeva.

Slide 2

Na TIFBU se možete prijaviti uvijek!!! Tako što nas kontaktirate OVDJE ili na mail ili na facebook stranici Teatar FEDRA Bugojno ili na neki drugi način. TIFBU taži mlade glumce, dobre predstave, nove teatre, dobre predstave (znam da je drugi put, ali nije na odmet), iskreni teatar (hm?), i tomu slično… odakle god… Naredni TIFBU počinje u novembru ove godine…

Slide 3
Prijavi se na TIFBU!

Postanite i vi dio našeg festivala prijavom na našu Facebook stranicu il slanjem e-maila teatarfedra@gmail.com. U poruci dostaviti osnovne podatke:
- Naziv teatra/grupe
- Naziv predstave
- Kratak sadržaj o Vama 
- Kratak sadržaj o predstavi 

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

TIFBU 2019 REFLEKTOR "Mistero Buffo"

TIFBU 2018 REFLEKTOR "Trg ratnika"

TIFBU 2017 REFLEKTOR "Rod i dom"

TIFBU 2016 REFLEKTOR "Oprostite, molim vas, mogu li da prođem?"

TIFBU 2015 REFLEKTOR "Cirkus i Čehov"

TIFBU 2014 REFLEKTOR "Terapija"